B.NOSY BLOG VAN ZARA

B.NOSY BLOG VAN ZARA

Wij mochten voor deze eerste blog een mega leuke set van B.Nosy op de foto zetten. Even een kleine voorstelmoment. Wij zijn mama Janneke, Zara 5 en Gill 2. Allemaal gek van de leuke kleertjes die we bij Appeltje shoppen.

B.nosy collectie 2021 B.nosy collectie 2021 rock  

Dan nu dit geweldige setje van B.Nosy.  Ik zal eerlijk zijn; bij de preview beelden zat deze rok niet hoog op mijn lijstje maar vertel dat een 5 jarig meisje maar is.

Nou wat heeft ze gelijk gekregen, (haar niet vertellen hoor ;) ). De lange rok is een must have deze zomer. Hij is soepel van stof en erg luchtig dus ook fijn als het weer een warme zomer word. Wat je niet op de foto's ziet maar wel in het echt is dat er een kleine glitter in de stof zit waardoor hij ook nog eens sparkelt!

Zara is vooral verliefd op alle kleuren die er in zitten, daarnaast is het een echte Pirouette rok. Hij doorstond de draaitest met vlag en wimpel. 

 

Wij gaan er deze stoere spijkerbloes van B.Nosy bij dragen. Waarom wij voor deze gaan is omdat die juist lekker anders is. De rok is echt voor een meisje en de bloes dan weer stoer. Wij houden van die combi.  De mooie details bij de hals maken dat die perfect combineert met de rok.

 

Dit seizoen is B.Nosy echt alle leveringen met elkaar te combineren. Dat maakt het makkelijk maar ook vooral leuk doordat je elke keer weer wat anders kan creëren. 

 

Bedankt voor het lezen van onze blog

Gr Janneke, Zara en Gill

 

Ps. Geen outfit is compleet zonder een leuke scrunchie 


You may also like Bekijk alle