Bekijk de veel gestelde vragen

Betalen

Betalen met iDEAL is veilig en betrouwbaar en daarom mogelijk op onze website!

Eerst uw product ontvangen, bekijken en dan pas betalen. U heeft kosteloos 14 dagen de tijd om de betaling te voltooien. Wanneer, of op welke wijze u gaat betalen, kunt u zelf kiezen.

Verzending

Er zijn geen verzendkosten vanaf €50,-, daaronder zijn de verzendkosten €4,10 we doen ons uiterste best uw bestelling binnen 1 werkdag te versturen uiterlijk binnen 7 werkdagen.

Zeker! De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen boven de €75,- euro. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten €13,-

Bestellingen kunnen opgehaald worden in de winkel op Kerkstraat 3 te Leerdam.

Retouren

Bij ons kunt u de bestelde kleding altijd binnen 14 dagen retourneren. U kunt ruilen voor een andere maat of ander artikel, als dat niet lukt krijgt u uw geld terug. Verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Punten sparen

Bij Appeltje spaar je makkelijk voor korting. Wij maken gebruik van een puntensysteem in de webshop.

Bij elke euro die je bij ons besteedt, zowel online als in onze winkel, ontvang je een spaarpunt;

Bij 500 spaarpunten heb je recht op een korting van €10,- (of een veelvoud hiervan, afhankelijk van het aantal gespaarde punten);

Punten zijn 12 maanden geldig vanaf het moment van aanschaf.

Punten sparen is alleen mogelijk wanneer je ingelogd bent met een account van Appeltje;
Punten kunnen niet met terugwerkende kracht toegevoegd worden aan een account;
Bij elke bestede euro aan kleding, schoenen en accessoires ontvang je één spaarpunt;
Over de verzend- en administratiekosten ontvang je geen spaarpunten;De spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Acties

Zo nu en dan verloten we op Facebook een kadobon!!

Zo nu en dan verloten we op Facebook een kadobon!!! Alleen degene die zich aan de actie voorwaarden houden zoals bijvoorbeeld pagina liken en openbaar delen maken kans om te winnen.

De winnaar van de facebook-kadobon kan deze besteden in onze echte winkel, maar natuurlijk ook in de webshop. Deze kadobon kan niet gecombineerd worden met andere (kortings-)acties en kan ook niet gebruikt worden voor betaling van afgeprijsde artikelen, zoals tijdens de sale. Dus alleen geldig op nieuwe collecties.

De winnaar van de facebook kadobon wordt via facebook bekend gemaakt. Indien de winnaar zich niet meldt komt de actie een week na de bekendmaking te vervallen. Na uitreiking is de kadobon 6 maanden geldig.