JUBEL BLOG VAN JEVENNA

JUBEL BLOG VAN JEVENNA
Wij zijn Linda en Jevenna (7 jaar) en wij werden gevraagd om een blog te schrijven. Aangezien wij allebei dol zijn op kinderkleding hoefden we over het antwoord natuurlijk niet na te denken!
 
Jevenna doet sinds 1,5 jaar regelmatig een fotoshoot voor kinderkledingmerken, dit vindt ze erg leuk. Ze vindt het leuk om opgetut te worden en om op de foto te gaan in verschillende kledingsetjes. We hebben voor het shoppen een afspraak in de winkel in Leerdam gemaakt. We willen de kleding graag zien, voelen en passen.
Jevenna pakte vrij snel dit leuke setje van Jubel bij elkaar. De vrolijke, zomerse kleurtjes trokken gelijk haar aandacht. Tule rokjes vallen bij haar altijd in de smaak en de fluwelen hartjes die erop zitten maken het rokje helemaal af.  Voor het kiezen van een shirtje bij het rokje heb je meerdere keuzes, want deze serie van Jubel valt allemaal met elkaar te combineren. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het witte shirtje met de panters erop. Er staan ook nog kleine hartjes, palmbomen en de woorden "love" en "peace" op het shirt gedrukt, helemaal leuk en lekker vrolijk! Om het setje af te maken hebben we er nog leuke kniekousen bij uitgezocht. Als het straks te warm is kun je het setje ook zonder kniekousen dragen.
 
Liefs Linda en Jevenna
 
Jubel is verkrijgbaar in maat 92-140 en is grote zus van Feetje. Sommige thema's lopen bij elkaar over zoals deze die ook verkrijgbaar is van Feetje in maat 68-86
 
Jevenna draagt een setje uit thema Whoopsie Daisy

You may also like Bekijk alle