LEVI'S EN STURDY BLOG VAN LEVI EN JOËL

LEVI'S EN STURDY BLOG VAN LEVI EN JOËL

Wat leuk! Wij mogen de eerste jongens blog schrijven voor Appeltje Leerdam.

 
Al jaren komen wij shoppen bij deze fijne winkel. 
Eerst in het kleine pand op de Vlietskant, daarna het grotere pand. En nu natuurlijk op de Kerkstraat. De kinderen voelen zich er thuis en als we twijfelen worden we altijd fijn geholpen.
 
Meestal gaat de jongste dochter Yara op de foto want de jongens zijn er niet zo van. Maar toen ze gevraagd werden voor deze blog werden ze direct enthousiast!
 
Levi is 10 jaar en kiest inmiddels graag zelf uit wat hij wilt. Het moet vooral stoer zijn en lekker zitten. Toen Rika (verkoopmedewerker) dit stoere setje van Levi's bij elkaar had gezocht werd hij meteen helemaal blij. Het broekje is van een heerlijke jogging stof en zit echt heerlijk. Aan de voorkant denk je misschien het shirt is een beetje simpel... maar als hij zich omdraait is het shirt toch echt super cool volgens Levi!
 
 
Joël is 6 jaar en heeft een hele andere kleding smaak. Hij houdt erg van polo's, overhemden, of een blouse. Dit stoere setje van sturdy is dan ook echt perfect voor hem! Het broekje zit mooi smal en het overhemd is echt heel erg stoer. Het tropische printje schreeuwt toch om het zonnetje. 
 
 
En zien jullie die toffe slippers? Ook die shop je in de winkel van Go Banana's in diverse printjes. 
 
Voor beide jongens met een hele andere leeftijd kun je dus heel goed slagen bij Appeltje Leerdam!
 
En kom nu maar op met het mooie weer!
Misschien tot de volgende keer bij Appeltje

You may also like Bekijk alle